نویسنده = اشکان جبلی جوان
بررسی اثر ضد میکروبی اسانس زیره سبز در پنیرسفید ایرانی بسته بندی شده به صورت معمولی و اتمسفر اصلاح شده طی مدت زمان نگهداری در یخچال

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 27 شهریور 1402

10.22059/ijvm.2023.361000.1005411

لیلا خاجی؛ نگین نوری؛ اشکان جبلی جوان؛ علی خنجری؛ حسن گندمی نصرابادی


تأثیر تزریق دزهای مختلف ویتامین D3 بر میزان ظرفیت آنتی اکسیدانی تام در گاوهای نر نژاد هلشتاین

دوره 16، شماره 1، دی 1400، صفحه 81-88

10.22059/ijvm.2021.314273.1005142

مرتضی کیوانلو؛ محمود احمدی همدانی؛ اشکان جبلی جوان؛ سید حسام الدین عمادی چاشمی؛ فرزانه رخشانی زابل


تعیین میزان شیوع سالمونلا درمحتویات داخلی تخم بلدرچین: یک مطالعه استانی

دوره 6، شماره 3، مهر 1391، صفحه 191-196

10.22059/ijvm.2012.30007

ashkan jebelli javan؛ حمید استاجی؛ خسرو قزوینیان؛ عباس جواهری وایقان؛ محمدرضا سلیمی؛ علی مهدوی