نویسنده = %EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20
اثرات یک پروبیوتیک تجاری چند سویه بر عملکرد رشد، پارامترهای آنتی اکسیدانی عضلانی و ماندگاری فیله در ماهی قزل آلای رنگین کمان، Oncorhynchus mykiss

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 25 تیر 1402

10.22059/ijvm.2023.359644.1005400

فرامرز امیری؛ افشین آخوندزاده بستی؛ علی طاهری میرقائد؛ نگین نوری؛ پرستو پورعاشوری


بررسی اثر ضد میکروبی اسانس زیره سبز در پنیرسفید ایرانی بسته بندی شده به صورت معمولی و اتمسفر اصلاح شده طی مدت زمان نگهداری در یخچال

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 27 شهریور 1402

10.22059/ijvm.2023.361000.1005411

لیلا خاجی؛ نگین نوری؛ اشکان جبلی جوان؛ علی خنجری؛ حسن گندمی نصرابادی


مقادیر فلزات کمیاب در کنسرو تن ماهی عرضه شده در بازار تبریز

دوره 8، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 9-14

10.22059/ijvm.2014.50557

هادی پورجعفر؛ رضا قاسم نژاد؛ نگین نوری؛ خسرو محمدی


جستجوی باقیمانده آنتی بیوتیک‌های گروه بتالاکتام و تتراسایکلین و میزان آفلاتوکسین ‌1M در شیر خشک مصرفی در کارخانجات لبنی استان تهران

دوره 7، شماره 3، مهر 1392، صفحه 221-226

10.22059/ijvm.2013.35974

نگین نوری؛ گیتی کریم؛ مهیار رئیسیان؛ حمید خانقاهی ابیانه؛ علیرضا باهنر؛ افشین آخوندزاده بستی؛ فرشته قدمی