نویسنده = %EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20
بررسی اثر ضد میکروبی اسانس زیره سبز در پنیرسفید ایرانی بسته بندی شده به صورت معمولی و اتمسفر اصلاح شده طی مدت زمان نگهداری در یخچال

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 27 شهریور 1402

10.22059/ijvm.2023.361000.1005411

لیلا خاجی؛ نگین نوری؛ اشکان جبلی جوان؛ علی خنجری؛ حسن گندمی نصرابادی


ارزیابی اثر ضدمیکروبی فیلم های پلی لاکتیک اسید حاوی نانوسلولز و اسانس های زیره سیاه و نعناع فلفلی

دوره 11، شماره 4، آذر 1396، صفحه 289-298

10.22059/ijvm.2017.223435.1004783

فاضله طالبی؛ علی میثاقی؛ علی خنجری؛ ابولفضل کامکار؛ حسن گندمی؛ معصومه سعیدی