کلیدواژه‌ها = کیفیت گوشت
تأثیر افزودن جیره‌ای گیاه خارمریم و آرتیشو بر ویژگی های لاشه، ثبات اکسیداتیو و کیفیت گوشت سینه بلدرچین ژاپنی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 28 دی 1401

10.22059/ijvm.2023.349929.1005318

فاطمه صالحی؛ راضیه پرتوی؛ سعید سیفی


اثر مخلوط اسانسهای گیاهی بر عملکرد رشد، متابولیت­های خونی، فلور میکروبی روده و کیفیت گوشت جوجه­ های گوشتی

دوره 13، شماره 2، فروردین 1398، صفحه 199-215

10.22059/ijvm.2019.270128.1004944

مازیار محیطی اصلی؛ میلاد خدمتگزار؛ حسن درمانی کوهی؛ محسن فرزانه


اثر پودر برگ به لیمو بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، متابولیتهای خونی و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی

دوره 10، شماره 4، دی 1395، صفحه 307-318

10.22059/ijvm.2016.59728

مرضیه مهرپرور؛ مژگان مظهری؛ امید اسماعیلی پور؛ مسعود سامی