تحقیقی به مدت 42 روز برای بررسی اثر سطوح مختلف روغن ماهی بر فاکتورهای عملکردی، محتوی لیپید سرم، پاسخ آنتی بادی به تزریق آنتی ژن گلبول قرمز گوسفند و ترکیب اسیدهای چرب گوشت جوجه های گوشتی انجام گردید. بدین منظور از 216 جوجه یکروزه واریته " کاب500" در غالب طرح کاملا تصادفی و در 4 گروه آزمایشی 0،5/?، 3 و 6 درصد روغن ماهی، استفاده شد. اختلاف معنی داری در عملکرد جوجه های گوشتی بین گروه های آزمایشی مشاهده گردید و سطح?/1 درصد روغن ماهی افزایش مصرف خوراک و بهبود ضریب تبدیل را در برداشت (??/0>p). نتایج الگوی اسیدچرب اختلاف معنی داری در اسیدهای چرب امگا-3 نشان داد و سطح 6% روغن ماهی دارای بیشترین مقدار این اسیدهای چرب بود (01/?>p). نسبت کمتری از اسیدهای چرب
?-/n6-n در گروه های روغن ماهی نسبت به گروه شاهد مشاهده شد (01/?>p). پرندگان تغذیه شده با جیره های غنی شده با اسیدهای چرب پاسخ بهتری بر علیه گلبول قرمز گوسفند، سطوح کمتر کلسترول و تری گلیسیرید سرم نسبت به جیره شاهد نشان دادند (??/0>p).