نوع مقاله : مقاله پژوهشی
نویسندگان
1 گروه بهداشت محیط، بخش ایمنی موادغذایی، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران، ایران
2 فارغ التحصیل گروه بهداشت موادغذایی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه شهرکرد، شهرکرد، ایران
3 گروه بهداشت و کنترل کیفیت موادغذایی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران
4 آزمایشگاه مواد، تیمار و آنالیز، موسسه ملی تحقیقات و آنالیزهای فیزیکوشیمیایی، بیوتکپول سیدی-تبت، آریانا، تونس 5موسسه آموزش عالی علوم و تکنیک های بهداشتی، دانشگاه ال منار تونس، تونس، تونس
5 دانشکده داروسازی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران
6 گروه بهداشت عمومی، دانشکده بهداشت، مرکز تحقیقات عوام اجتماعی موثر بر سلامت، دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، بیرجند، ایران
چکیده
کلیدواژهها