تأثیر برخی از عصاره‌های نانو گیاه بر باکتری‌های بیوژنیک مولد آمین های جدا شده از گوشت چرخ کرده

نوع مقاله : مقاله پژوهشی

نویسندگان

1 گروه باکتریولوژی، آزمایشگاه استانی بنها، پژوهشکده بهداشت دام، مرکز تحقیقات کشاورزی، بنها، مصر

2 گروه بهداشت مواد غذایی ،آزمایشگاه استانی بنها، موسسه تحقیقات بهداشت حیوانات، مرکز تحقیقات کشاورزی (ARC)، قاهره، مصر.

3 گروه بیوشیمی، آزمایشگاه استانی بنها، موسسه تحقیقات بهداشت حیوانات، مرکز تحقیقات کشاورزی، بنها، مصر

10.22059/ijvm.2023.362975.1005428

کلیدواژه‌ها