نویسنده = ابوالفضل کامکار
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی برندهای عسل توزیع شده در تهران، ایران

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 18 بهمن 1401

10.22059/ijvm.2023.353367.1005348

عتیق الله میاخیل؛ ابوالفضل کامکار؛ سید عطاءالحق بنوری


ارزیابی اثر ضدمیکروبی فیلم های پلی لاکتیک اسید حاوی نانوسلولز و اسانس های زیره سیاه و نعناع فلفلی

دوره 11، شماره 4، آذر 1396، صفحه 289-298

10.22059/ijvm.2017.223435.1004783

فاضله طالبی؛ علی میثاقی؛ علی خنجری؛ ابولفضل کامکار؛ حسن گندمی؛ معصومه سعیدی


آنالیز ماده وراثتی استخراج شده از منابع مختلف روغن: مشکلات و راه حل

دوره 11، شماره 4، آذر 1396، صفحه 311-323

10.22059/ijvm.2017.232870.1004810

پرویز شایان؛ غزال نعمتی؛ ابولفضل کامکار؛ بریگیته اکرت؛ افشین آخوندزاده بستی؛ نگین نوری؛ ایرج اشرافی تمای


توسعه سنجش ریزآرایه‌ای آنتی بادی برای تشخیص کمی آفلاتوکسین1B

دوره 8، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 135-142

10.22059/ijvm.2014.51411

آزاده بیضایی؛ ابوالفضل کامکار؛ علی میثاقی