نوع مقاله : مقاله پژوهشی
نویسندگان
1 گروه بهداشت و کنترل کیفییمواد غذایی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تهران، تهران، ایران گروه پری کلینیک، دانشکده علوم وترنری، دانشگاه بلخ، بلخ، افغانستان
2 گروه بهداشت و کنترل کیفییمواد غذایی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تهران، تهران، ایران
3 گروه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تهران، تهران، ایران. گروه پری کلینیک، دانشکده علوم وترنری، دانشگاه ننگرهار، ننگرهار، افغانستان.
چکیده
کلیدواژهها