کلیدواژه‌ها = HPLC
تأثیر برخی از عصاره‌های نانو گیاه بر باکتری‌های بیوژنیک مولد آمین های جدا شده از گوشت چرخ کرده

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 20 آذر 1402

10.22059/ijvm.2023.362975.1005428

امانی عمر سلیم؛ مروه مگدی عبدالسلام؛ راش نقیب عبدالله حسن؛ گهان السعید حسن؛ زینب عبدالرحمان مهدی


ارزیابی برخی ازآفلاتوکسین ها در ترکیبات خوراک دام و طیور با روش HPLC : یک مطالعه محلی در استان کرمانشاه

دوره 16، شماره 3، تیر 1401، صفحه 298-310

10.22059/ijvm.2022.329690.1005192

رامین خرمی؛ مهرداد پویانمهر؛ محمد ابراهیم نوریان سرور؛ صیاد غلامی


فارماکوکینتیک ماربوفلوکساسین در پلاسما وعضله جوجه های گوشتی

دوره 10، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 1-6

10.22059/ijvm.2016.57044

ناتالیا ارزو؛ کارلوس اراکالده؛ گویلرمو پریتو؛ کارلوس لودرس؛ ادواردو پیکو؛ ماریا پاوئلا تونینی


ردیابی کمّی بقایای اکسی تتراسایکلین و تتراسایکلین در شیرهای پاستوریزه مصرفی شهر تهران در طول سال 1390

دوره 8، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 119-123

10.22059/ijvm.2014.51409

علی رسولی؛ زهرا امانی؛ علیرضا باهنر؛ غلامرضا شمس؛ زهره عبدالملکی