کلیدواژه‌ها = پنیر
بررسی اثر ضد میکروبی اسانس زیره سبز در پنیرسفید ایرانی بسته بندی شده به صورت معمولی و اتمسفر اصلاح شده طی مدت زمان نگهداری در یخچال

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 27 شهریور 1402

10.22059/ijvm.2023.361000.1005411

لیلا خاجی؛ نگین نوری؛ اشکان جبلی جوان؛ علی خنجری؛ حسن گندمی نصرابادی


تولید پنیر و بستنی غنی‌شده با زیست توده و مایع رویی اسپیرولینا پلاتنسیس با تأکید بر خواص ارگانولپتیکی و تغذیه‌ای

دوره 18، شماره 2، فروردین 1403، صفحه 263-278

10.32598/ijvm.18.2.1005364

مریم شفایی بجستانی؛ سید امیر علی انوار؛ بهاره نوروزی؛ لیلا گلستان