کلیدواژه‌ها = پنیر
تولید پنیر و بستنی غنی شده با زیست توده و مایع رویی اسپیرولینا پلاتنسیس با تاکید بر خواص ارگانولپتیکی و تغذیه ای آنها

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 22 فروردین 1402

10.22059/ijvm.2023.355737.1005364

مریم شفاعی بجستانی؛ امیر علی انوار؛ بهاره نوروزی؛ لیلا گلستان


بررسی اثر ضد میکروبی اسانس زیره سبز در پنیرسفید ایرانی بسته بندی شده به صورت معمولی و اتمسفر اصلاح شده طی مدت زمان نگهداری در یخچال

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 27 شهریور 1402

10.22059/ijvm.2023.361000.1005411

لیلا خاجی؛ نگین نوری؛ اشکان جبلی جوان؛ علی خنجری؛ حسن گندمی نصرابادی