ارزیابی ا~نتی‌بادی های IgY تولید شده در مرغ علیه ایمونوگلوبولین شتر

نویسندگان

چکیده

آنتی بادی زرده تخم مرغ (‌IgY) علیه ایمونوگلوبولین شتر تهیه و ویژگی آن با روش های ایمونودیفوزیون ،ایمونوالکتروفورز و وسترن بلات نشان داده شد. در آزمون ایمونودیفوزیون و ایمونوالکتروفورز آنتی بادی های ضد شتر به صورت اختصاصی با آنتی بادی های شتر واکنش نشان دادند. وسترن بلات نشان داد که ‌ IgY تهیه شده ، زنجیره سنگین ایمونوگلوبولین ها را در تعدادی از گونه های پستانداران تشخیص می دهد. آنتی بادی های ضد ایمونوگلوبولین شتر با تحت کلاس های ‌‚3,IgG2,IgG1IgG شتر و همین طور با تحت کلاس های گوسفند واکنش نشان دادند،اما هیچگونه واکنشی با تحت کلاس های ایمونوگلوبولین گاو و اسب مشاهده نشد.‌IgY پلی کلونال تهیه شده بر علیه ایمونوگلوبولین شتر به صورت اختصاصی با زنجیر سبک واکنش نشان داد. به طور کلی در این مطالعه، توانایی استفاده از ایمونوگلوبولین زرده تخم مرغ به عنوان یک منبع مناسب آنتی آنتی بادی برای ایمونوگلوبولین شتر نشان داده شده است. ‌ ‌‌

کلیدواژه‌ها